Lompat ke konten Lompat ke sidebar Lompat ke footer

forma 1 hírek

A csapatfőnök szerint több esélye van befűzni Jennifer Anistont mint hogy világbajnokok legyenek idén. Egyre több hír érkezik arról hogy az Alfa Romeo új tulajdonoshoz kerülhet méghozzá az Andretti Motorsporthoz.


F1 Formula Hu 1 Open Wheel Racing Racing Car

A Forma-1 nem környezetbarát ez nem is kérdés de olyan időszakot élünk amikor a technológiai fejlődés lehetővé teszi hogy zöldebbé tegyük a sportágat anélkül hogy az elveszítse a rá jellemző szenvedélyt és izgalmakat - vélte Vettel aki szerint már zajlanak egyeztetések arról hogy a jövő autósportjának változnia kell és ez nagyon fontos lenne.

. A 27 éves versenyzőnek a csapaton belül elszenvedett vereségnél sokkal jobban fájhat hogy kénytelen lesz lágy gumikon rajtolni. Továbbra is van egy kiadó hely a Forma-1-ben a 2022-es szezonra és elképzelhető hogy egy olyan versenyző lesz végül a befutó akire senki se fogadott volna. Mint arról korábban beszámoltunk a NewcastleTottenham Hotspur angol bajnoki mérkőzést félbe kellett szakítani amikor egy szurkoló rosszul lett a lelátón. Folyamatossan frissülő Forma1 hírek f1 hírek világbajnokság.

Amióta amerikai tulajdonosi körbe került látványosan próbál terjeszkedni az USA-ban a Forma-1 aminek egyértelmű bizonyítéka hogy 2022-ben megrendezik a széria történelmének első Miami nagydíjátAz austini amerikai nagydíjjal együtt ezzel már két amerikai futam lesz a versenynaptárban ami azért is érdekes mert 2008 és 2012 között például egy futamot sem. Mexikóban a rendkívül hosszú 22-es versenyes Forma-1-es szezon újabb. A Ferrarinál úgy számoltak hogy elég lesz ha csak a Q2 második etapjára teszik fel a közepeseket ám a romló körülményeknek köszönhetően Sainz már az 1-es kanyarban hibázott. A drukker állapotát szerencsére stabilizálni tudták amiben nagy szerepe volt egy szabadnapos orvosnak aki a lelátóról sietett embertársa segítségére.

Már pénteken az első szabadedzés közben hivatalossá vált hogy Lance Stroll és Cunoda Júki is teljes motorcserén esik át így ők ketten biztosan a mezőny végéről várhatják a Mexikói Nagydíjat. Miután elszállították a beteget a doktort álló tapssal. A csapatfőnök szerint több esélye van befűzni Jennifer Anistont mint hogy világbajnokok legyenek idén Parc Fermé.


Gp Live Hu Forma 1 Es Nem Csak Forma 1 Formula One Ferrari Racing


Absolutely Epic Red Bull 2017 F1 Concept Red Bull Racing Concept Cars Formula 1


A Forma 1 Legfrissebb Hirei F1 Videok Versenynaptar Kepgaleria Racing Open Wheel Racing Vehicles


Gp Live Hu Forma 1 Es Nem Csak Forma 1 Ferrari Formula Racing Formula One


Forma 1 Motorsport Com Hirek Hamilton Hamilton Monster Trucks Motorsport


The New And Best So Far Design Red Bull F1 Red Bull Racing Bull


Gp Live Hu Igy Nezhet Ki Az Uj Amerikai F1 Es Csapat Festese Nagyon Utos Lenne Formula 1 Haas F1 Team Latest Cars


F1 Forma 1 Hirek Racing Open Wheel Racing Vehicles

Posting Komentar untuk "forma 1 hírek"